Car wrapping Zwolle

JDK Wrap & Tint: Specialist in Car Wrapping in Zwolle

Bij JDK Wrap & Tint in Zwolle brengen we car wrapping naar een ongekend niveau. Onze mix van passie, precisie en vakmanschap zorgt voor de transformatie van elk voertuig in een oogverblindend kunstwerk op wielen. We bieden meer dan alleen een nieuwe kleur of textuur; onze service geeft elke auto een volledig nieuwe, op maat gemaakte look die nauw aansluit bij jouw individuele stijl en voorkeuren.

Ons aanbod in Car Wrapping Zwolle omvat een breed scala aan mogelijkheden, van diepe matte tot glanzende afwerkingen en speciale designs zoals carbon look of metallic tinten. We passen elk project met uiterste zorg toe, met enkel gebruik van topkwaliteit materialen. Dit garandeert niet alleen een verbluffend visueel resultaat, maar ook extra bescherming tegen alledaagse slijtage zoals krassen en de elementen.

Bij JDK Wrap & Tint in Zwolle is car wrapping veel meer dan een visuele verbetering; het is een beschermende investering die de oorspronkelijke lak van je auto beschermt en bijdraagt aan het behoud van zijn waarde. Kies voor de voortreffelijke kwaliteit en service van JDK Wrap & Tint voor al je car wrapping behoeften in Zwolle. Of je nu een subtiele verandering wenst of een complete makeover, wij bieden een uitgebreid assortiment aan opties en afwerkingen. Laat ons je begeleiden naar de perfecte keuze voor jouw auto en maak van jouw voertuig een persoonlijk statement in de straten van Zwolle en daarbuiten.

Verken de eindeloze mogelijkheden van car wrapping bij JDK Wrap & Tint in Zwolle. Kom bij ons langs en laat je inspireren door de talloze manieren waarop we jouw droomauto kunnen realiseren. Ons deskundige team wacht om jouw visie tot leven te brengen en je auto te veranderen in een uniek meesterwerk.

Contact

carwrapping

De mogelijkheden bij carwrapping

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het stylen en wrappen van auto’s. Bij JDK wrap en tint werken wij met zeer ervaren specialisten die de wensen van onze klanten meer dan waar maken. Er zijn verschillende car wrap mogelijkheden zoals: Full body car wrappen, grill wrap, raamlijsten ontchromen en spiegelkappen wrappen.

Full body car wrap

De voordelen van een full body car wrap

Bij het wrappen van auto’s gebruiken wij uitsluitend A-kwaliteit vinyl en topklasse wrapfolie, erkend als de beste opties in de branche. Deze folies bieden niet alleen een esthetische transformatie, maar fungeren ook als een beschermende laag tegen krassen, steenslag en UV-straling, waardoor de lak van jouw auto wordt beschermd. De tijdsduur van een wrapklus varieert per voertuig. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om specifieke interieuronderdelen te wrappen, voor een volledige en gepersonaliseerde ervaring.

Carwrap beschermt de lak

Een unieke uitstraling

De wrap is verwijderbaar

Wij kunnen elke auto wrappen

Before After

Wrap in uitvoering

detail wrapping

Jouw grill, diffuser of spiegelkappen laten wrappen

Bij het wrappen van auto’s gebruiken we exclusief hoogwaardige A-kwaliteit vinyl en wrapfolie, geselecteerd uit de top van de markt. Deze materialen zijn de beste keuze voor een superieure afwerking en duurzaamheid.

Wat kunnen detailwrappen:

  • Dak
  • spoilers
  • Spiegelkappen
  • Grills

Contact

 

Prijzen

Ontchromen

Ontchromen voor een luxe uitstraling

Transformeer de uitstraling van jouw voertuig met onze ontchromen service, die een ongeëvenaarde luxe en moderne afwerking biedt. Perfect voor wie stijl en elegantie waardeert.

Wat kunnen ontchromen:

  • Grill
  • Interieurlijsten
  • Raamlijsten
  • Spoilers
  • Dakdragers
  • Handgrepen / deurhendels
Before After

Maak jouw auto uniek

Neem contact met ons op

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Chat openen
Hoi!👋
Kunnen we je helpen?